Аз съм Мария (или ако съдим по домейна Marchelia), приятно ми е да се запознаем, макар и виртуално 🙂

Благодаря ти, че си отворил сайта и надявам се, си успял да намериш полезна информация.

Щом си на тази страница най-вероятно искаш да разбереш малко повече за мен, така че в следващите редове ще се опитам да разкажа малко повече за себе си.

Изключително визуален човек съм и най-вероятно точно затова ми харесва графичният дизайн и като цяло всичко свързано с визуалната комуникация.

Непрекъснато експериментирам в различни направления, но основно се занимавам със създаване на  2Д графики, илюстрации, уеб иконки, UI/UX , създавам уеб сайтове с WordPress, E-Commerce, лога и изобщо всичко, което ми е интересно и е свързано с дизайна.

Професионално се занимавам с графичен и уеб дизайн от 2009 година. За доказване на професионален опит и стаж мога да предоставя диплома за висше образование в специалност графичен дизайн, няколко сертификата и трудова книжка със заверен трудов стаж като дизайнер.

В работата бих се определила като много стриктна и дисциплинирана. Обичам да държа всичко под контрол, да проучвам нещата и едва тогава да действам.

В личен план се определям, като търпелива и толерантна, търсеща винаги доброто в хората, много вълнуваща се за всичко и много позитивна.

Към всяка задача подхождам изключително сериозно и най-голямото ми желание е клиента да е доволен.

Всяка една задача изпълнявам така, сякаш я правя за себе си.

Приятно браузване в сайта.